Alfredo Seafood

Alfredo Seafood Dorada File

320 g

MEDIA DE 5 ZILE DE PROSPEȚIME

49,99 lei 156,22 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Turcia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Dorada este o optiune sanatoasa, fiind saraca in calorii si bogata in vitamine B. O portie de dimensiuni medii va va oferi cantitatea zilnica recomandata de vitamine si minerale. Intareste sistemul imunitar si protejeaza impotriva bolilor de inima si a cancerului. Dorada File – 320g-Fresh are un continut optim de nutrienti, proteine si vitamine, care ofera beneficii enorme pentru sanatate.

Mod de intrebuintare

Poate fi integrata usor in diete, se gateste usor la gratar, la cuptor sau la abur. Introduceti peste si fructe de mare in dieta uzuala. Sunt alimente sanatoase si delicioase iar modalitatile de preparare sunt numeroase, usoare si rapide.

Despre producator

Alfredo Seafood este un brand 100% romanesc a carui poveste incepe in 2001 odata cu primul camion de macrou adus in tara. Alfredo Seafood crede in stabilitate, in relatiile de lunga durata intre parteneri, in profesionalism, reusind sa raspunda cerintelor clientilor in orice sezon cu produse de cea mai buna calitate livrate la termenul stabilit. Alfredo Seafood crede in grija cu care trebuie tratata mancarea sanatoasa de la producatori pana pe masa consumatorului.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura de 0-4 grade.

Adresa producatorului

Intrarea Binelui 1A București, sector 4

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 5 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.