Agricola

AGRICOLA Muschiulet din piept de pui

500 g

MEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME

16,79 lei 33,58 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Ce poate fi mai atractiv decât fileurile din piept de pui, pregătite special pentru grill, tigaie sau cuptor. Un plus de conveniență însoțește cu eleganța firescului acest sortiment cu un continut redus de grăsimi. Forma de ambalare este modernă – tăvița ATM, de 400 grame, cu un termen de valabilitate de 10 zile. Produs refrigerat.

Despre producator

AGRICOLA își propune să fie cel mai puternic brand din industria cărnii, unul dintre cei mai importanți jucători din agribusiness-ul românesc, se regaseste in Top 3 producători de carne de pui și semipreparate din carne și Numărul 1 în piața salamurilor crud-uscate din România.

„Misiunea noastră este să ne ridicăm, prin ceea ce facem zi de zi, la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri. Produsele AGRICOLA şi serviciile ataşate acestora sunt etalonul bunăstării oamenilor, prin calitatea, diversitatea și creativitatea cu care le asigurăm adevărate «mese de poveste».” - AGRICOLA

Conditii de depozitare

A se depozita la o temperatura cuprinsa intre 0-4 grade Celsius.

Adresa producatorului

Calea Moldovei nr. 94, Bacău 600351, România

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 6 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

File interior din piept de pui