Laptaria cu caimac

Laptaria cu caimac Lapte de la vaca

1 l
9,99 lei 9,99 lei/l

Livrare în 2 ore

1000+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Iti aducem, de la ferma proprie, lapte de la vaca proaspat, care a ajuns de la vaca in sticla de sticla în numai cateva ore, fara contact cu aerul sau cu omul. Pentru asta am construit laptaria exact langa ferma.

Este un lapte exact asa cum il da vaca, integral, nestandardizat, cu grasime variabilă, intre 3.8 si 4.1%. Asta il face si gustos, si echilibrat, exact cum a stiut natura sa-l faca mai bine.

Chiar daca ne infierbantam cand vine vorba de gusturi, preferam o temperatura scazuta de pasteurizare, si doar timp de cateva secunde, pentru a pastra toate substantele nutritive naturale.

100% natural, fara lapte praf sau alti aditivi si numai din ferma proprie, laptele de la vaca vine la tine in sticla de sticla. Am ales acest material pentru ca ne place să fim transparenti si sa folosim lucruri de cea mai buna calitate in absolut fiecare etapa a procesului de productie.

Despre producator

Suntem o marca de lactate de specialitate 100% romaneasca, naturala si integrala, adaptata cerintelor si posibilitătilor lumii de astazi. Ne implicam in intregul proces: cu ferma noastra si cu animalele noastre hranite din propriile culturi, avem atat mijloacele, cat si dorinta de a produce produse lactate de calitate, sigure si hranitoare, fara suplimente inutile. Gustoase ca cele pe care le gasesti doar in mediul rural sau la piata, dar sigure asa cum le poate oferi doar o fabrica de ultima generatie. Avem grija de animalele noastre temeinic, cream noi gusturi cu pasiune si respectam cu rigurozitate standardele si credem ca viata este mai linistita atunci cand alegi sa faci fapte bune si sa bei un pahar de lapte cald.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider intre 2 si 8 grade Celsius.

Adresa producatorului

Strada Primariei 59, Dragoesti 927100

 

lapte proaspat de la vaca, pasteurizat.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică265 kJ/64 kCal
Grăsimi3.8 g
inclusiv acizi grași saturați2.5 g
Glucide3.8 g
din care zaharuri2.8 g
Proteine3.2 g
Sare0.1 g
Fibre g