Pampers

Pampers Fresh Clean Servetele umede 4x52 buc

208 buc
27,79 lei 0,13 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pielea bebelusului tau este foarte delicata si merita o curatare blanda a tuturor partilor delicate ale corpului, cum ar fi funduletul, manutele si fata. Servetelele umede Pampers Fresh Clean asigura acum o curatare si mai eficienta datorita materialului lor mai moale si mai gros, avand in continuare parfumul racoritor pe care il iubesti, pentru incantarea ta si a bebelusului tau. Enzimele din urina si scaun modifica Ph-ul pielii, crescand riscul de iritatii si eruptii cutanate. Toate servetelele Pampers contin o formula unica care protejeaza Ph-ul natural al pielii mai bine decat bumbacul si apa, astfel incat pielea delicata a bebelusului sa fie curata si protejata impotriva iritatiei pielii. Servetelele Pampers Fresh Clean sunt testate dermatologic si aprobate de dermatologii Aliantei pentru Sanatatea Pielii. Deoarece servetelele umede Pampers Fresh Clean sunt concepute tinand cont de pielea delicata a bebelusilor, acestea nu contin alcool, parfum si coloranti. Produsul este testat dermatologic. Aprobat de dermatologii Aliantei pentru Sanatatea Pielii. Potrivite pentru nou-nascuti.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

           
    
            

Aqua, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sorbitan Caprylate, Disodium EDTA, Isoamyl Laurate, Xanthan Gum