Pampers

Pampers Sensitive Servetele umede 4x52 buc

208 buc
32,59 lei 0,16 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pielea sensibila a bebelusului tau este delicata si merita o curatare blanda, incepand cu schimbarea scutecului. Servetelele umede Pampers Sensitive ofera o curatare mai delicata si mai eficienta, pentru a ingriji pielea sensibila a bebelusului tau in cel mai eficient mod posibil, datorita materialului lor mai moale si mai gros. Enzimele din urina si scaun modifica Ph-ul pielii, crescand riscul de iritatii si eruptii cutanate. Toate servetelele Pampers contin o formula unica care protejeaza Ph-ul natural al pielii mai bine decat bumbacul si apa, astfel incat si pielea cea mai sensibila este curata si protejata impotriva iritatiei pielii. Servetelele umede Pampers Sensitive sunt testate dermatologic si aprobate de dermatologii Aliantei pentru Sanatatea Pielii. Deoarece Pampers Sensitive sunt concepute tinand cont de pielea sensibila a bebelusilor, acestea nu contin alcool, sunt neparfumate, fara coloranti.

Fairy ofera puterea de curatare pe care va puteti baza oricand la spalatul vaselor. Dureaza de 3 ori mai mult decat v-ati astepta. De la vase la pahare, cratite si tigai, formula puternica a Fairy elimina cu usurinta grasimea, indiferent de provocare. Disponibil intr-o gama larga de parfumuri, precum Lemon, Orange & Lemongrass, Apple si Pomegranate, in cantitati diferite.
Cu formula imbogatita pentru vase curate si stralucitoare, puternic impotriva grasimii, parfum floral-fructat.
Prospetime irezistibila in jurul chiuvetei in timpul spalarii.
Inlatura grasimea de pe vase, oferindu-va vase stralucitoare.
Bland cu pielea, nu necesita purtarea manusilor de cauciuc.
Detergentul de vase Fairy Clean & Fresh este atat de concentrat incat puteti folosi doar o picatura.
Disponibil intr-o gama larga de parfumuri, de la mar si orhidee la citrice, portocala, rodie si caprifoi, in recipiente de diverse marimi.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

Aqua, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sorbitan Caprylate, Disodium EDTA, Parfum, Xanthan Gum