Preț Avantajos

Corona

Corona Extra Bere sticla 6 pack

2,13 l
Max. 24 buc.18+
Până la 24.05
38,99 lei 
18,31 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ clienți cumpără în mod regulat

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: Mexic,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Corona este o bere produsa in Mexic si apreciata la nivel international. Corona este accesoriul perfect pentru micile placeri ale vietii. Trebuie doar sa te bucuri de culoarea sa aurie, savoarea usoara si proaspata, dar si de sticla pictata manual, asezonata cu o felie stoarsa de lime. Pentru o experienta perfecta, se serveste impreuna cu o felie de lime, in zgomotul valurilor, in briza vantului, la soare sau la umbra, pe o plaja insorita. 
Asta inseamna sa traiesti!

Despre producator

Corona a fost produsa pentru prima data in 1925, la doar 7 ani dupa incheierea Marelui Razboi, la compania „Cervecería Modelo” (Grupo Modelo) din Mexico City, pentru a sarbatori cea de-a 10-a aniversare. Prima bere originala Corona a fost de origine germana, deoarece imigrantii germani reprezentau majoritatea producatorilor de bere la acea vreme. La un an de la infiintarea Corona, Grupo Modelo dezbatea despre cum sa pastreze Corona, gandindu-se sa foloseasca „sticle de culoare inchisa pentru a pastra si imbunatati aroma berii”. In cele din urma, Grupo Modelo a ajuns sa foloseasca sticle clare, transparente, iar forma unica a sticlei a devenit un simbol legendar in continua crestere pentru brand. La un deceniu dupa lansarea variantei initiale, o varianta a lui Corona numita „Corona Extra” si-a castigat numele uneia dintre cele mai bine vandute beri din Mexic, in principal datorita strategiei de marketing de a combina berea cu o plaja tropicala.

Conditii de depozitare

A se limita expunerea directa la soare si la temperaturi extreme.

Adresa producatorului

Corona este o marca de bere produsa de fabrica de bere mexicana Cervecería Modelo fiind detinuta de compania belgiana AB InBev, distribuita in Romania de Bergenbier SA.

Apa, malt din orz, orez, porumb, hamei, papaina, Antioxidant: acid ascorbic; Stabilizator: Algina propilen glicol

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică kJ/42 kCal
Grăsimi0.1 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide4 g
din care zaharuri0.2 g
Proteine0.3 g
Sare0.1 g
Fibre0.1 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.