Frosch Eco

Frosch ECO Balsam rufe bebe

0,75 l
ECO
15,99 lei 21,32 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Balsamul de rufe Frosch Eco pentru copii este un balsam de rufe deosebit de prietenos cu pielea pentru rufe foarte moi. Formula blanda cu extracte naturale de musetel ingrijeste delicat lenjeria bebelusului si o face dragalasa si confortabila. Formula vegana si hipoalergenica a fost dezvoltata special pentru pielea sensibila si persoanele cu alergii. Nu contine coloranti si foloseste parfumuri deosebit de usoare. Compatibilitatea foarte buna cu pielea a fost confirmata de teste dermatologice.

  • 30 de spalari de rufe
  • hipoalergenic: fara coloranti, parfum usor
  • potrivit pentru persoanele cu alergii
  • vegan
  • fara microplastic

    Despre producator:
    Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
    Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

    Instructiuni de pastrare:
    A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

    Adresa producator:
    Werner & Mertz GmbH
    Rheinallee 96
    D-55120 Mainz, Germania
    Postfach 4340