Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Batoane de mozzarella pane in pesmet crocant.

Recomandare de preparare

Nu decongelati inainte de preparare.
Prajiti batoanele de branza mozzarella in uleiul incins la 180 grade C pentru 2 minute.

Despre producator

Din 2003 Casa Taraneasca a devenit un brand prezent in bucatariile si inimile consumatorilor ce apreciaza produsele autohtone de calitate, dandu-le o mana de ajutor cand timpul se scurge rapid. Fie ca meniul cuprinde un desert gustos, fie ca este vorba despre un fel principal consistent, produsele isi pastreaza prospetimea, savoarea si proprietatile, fiind congelate in cel mult 3 ore dupa ce au fost culese.

Casa Taraneasca face cinste numelui pe care il poarta si traditiei romanesti culegand legumele si fructele cand sunt perfect coapte, excluzand astfel orice folosire a colorantilor sau a potentiatorilor de aroma.

Ulterior, acestea sunt congelate printr-o tehnica de congelare rapida, in primele 3 ore de la recoltare, asigurand pastrarea proprietatilor nutritive ale alimentelor.

Ambalarea produselor se face cu grija si rapid cu ajutorul unor tehnologii ultra-moderne, pastand calitatea superioara a legumelor noastre.

Conditii de depozitare

- 18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj

Produs congelat rapid. A nu se recongela dupa decongelare.

51% branza mozzarela(lactoza, lapte), 19%pesmet (faine de grau (gluten), sare, drojdie, 12% ulei de palmier, faina de grau (gluten), patrunjel, sare, drojdie, coloranti: E100 curcumina, E160c, stabilizator: E461-metilceluloza, amidon de cartofi, cazeinati (lactoza, lapte), sare, matodextrina (porumb), pudra de usturoi, pudra de ceapa, patrunjel, agent de afanare,: E500-carbonat de sodiu, extract de usturoi.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1365 kJ/325 kCal
Grăsimi17.4 g
inclusiv acizi grași saturați8.7 g
Glucide26 g
din care zaharuri2 g
Proteine15.3 g
Sare1.1 g
Fibre0.8 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Lapte
Poate conține urme de:
Telina
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.