BRADET

BRADET Iaurt natur

0,9 kg
12,49 lei 13,88 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Conditii de pastrare

A se pastra intre 2-6 grade C.

Despre Bradet

La sorirea în fabrică, fiecare lot de lapte este verificat cu un set de analize calitative efectuate în laboratorul fabricii. Nu grăbim laptele. Îi lăsăm tot timpul necesar pentru a se transforma în cea mai bună smântână, în cel mai bun iaurt sau în cel mai gustos cașcaval, iar gustul, rămâne întotdeuna la fel. Apoi, le pregătim haine noi, ambalaje sigure în care lactatele noastre se simt mândre să pornească la drum în toată țara pentru a vă oferi energie în fiecare zi.

Despre Producator

Acum jumătate de secol luat ființă vechea fabrică de prelucrare a laptelui de la Brădet, localitate care a dat numele cașcavalului foarte apreciat și cunoscut sub același nume. În acest loc, atestat documentar din 14 mai 1503, a fost produs Cașcavalul Brădet de către călugării Schitului Brădet, cașcaval cu o rețetă deosebită și o formă rotundă specifică, ușor de recunoscut.

Pentru continuarea tradiției Cașcavalului Brădet, unitatea încă produce acest sortiment de cașcaval, deținător al un atestat de produs tradițional.

În anul 2001, familia Badea a achiziționat locația actualei fabrici, locul de producție al renumitului cașcaval Brădet. ”Am copilărit, am crescut în acest peisaj unic al naturii, am beneficiat de liniștea acestor zone și m-am simțit obligat să fac ceva pentru aceasta zona care m-a format ca om.  Așa a luat naștere noua FABRICĂ DE LACTATE BRĂDET.”

Începând cu anul 2010 Brădet a derulat un proiect de investiții prin fonduri europene și a investit în tehnologia de producție mai mult de  3.500.000 de euro.

Produsele se găsesc inclusiv pe plan internațional în Italia, Anglia, Spania, Germania, Cipru și Belgia.

Lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică220.7 kJ/52.7 kCal
Grăsimi2.8 g
inclusiv acizi grași saturați1.7 g
Glucide3.7 g
din care zaharuri3.7 g
Proteine3.4 g
Sare0.1 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.