BRAVITO

BRAVITO Aripioare de pui sectionate

0,55 kg

MEDIA DE 2 ZILE DE PROSPEȚIME

23,29 lei 42,35 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

BRAVITO Aripioare de pui sectionate,  provenit din pui crescut lent , hranit cu porumb , fara tratament cu antibiotice pe durata cresterii.

Descopera noua gama Bravito de la Agricola!

Ca cele mai indraznete visuri sa devina realitate, e necesar ca ele sa fie susținute din momentul in care iau nastere si pana cand se indeplinesc. Între timp, insa, avem parte de o mulțime de aventuri nascute din curiozitate, din invațaturile pe care le tragem.

Am pregatit o gama speciala de produse care sa ofere toate ingredientele necesare pentru fiecare masa in familie.

Despre producator

De peste 50 de ani , Agricola face parte din familiile romanilor si le este alaturi la masa. In prezent oferim o varietate bogata de produse gatite sau pentru gatit : carne de pasare , mezeluri crud uscate si fiert afumate , ready meals si oua .

Credem in caldura , rabdare si apropierea dintre oameni ca liant social si generator al unei stari generale de bine. Tot ce facem la Agricola , de la productie la livrare, este facut cu atentie si cu gandul bun catre consumatorii nostri . Cam asa vedem noi mancarea in care cu totii punem suflet.

Suntem aici pentru a-ti reda din prospetimea produselor de gospodarie, chiar la tine acasa. Zi de zi, iti oferim carne de pasare, salamuri crud-uscate si preparate din carne fiert-afumate, produse ready-meals, oua si praf de oua la cele mai ridicate standarde de siguranta.

Pentru noi, prospetimea este pe primul loc. De aceea urmarim indeaproape fiecare etapa a lantului de productie – de la animalele si pasarile crescute in siguranta, cu simt de raspundere si hranite cu nutreturi atent alese, pana la alegerea ingredientelor de soi pentru preparatele noastre.

Ghidati de ambitia de a aduce pe mesele romanilor mancaruri la cele mai inalte standarde, am reunit traditia si valorile mostenite cu o tehnologie moderna, in care am investit continuu. Asta ne-a adus, de-a lungul timpului, sa fim recunoscuti si certificati la nivel european pentru calitatea produselor si excelenta serviciilor livrate.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 2 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Aripi din piept de pui cu piele, sectionate, fara varf