Miil

Miil Lapte proaspat semidegresat 1.5% grasime

1 l
Cea mai bună achiziție
5,09 lei 5,09 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: UE,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cine nu iubeste laptele? Pentru a se mentine proaspat pentru o lunga perioada de timp, este tratat prin pasteurizare la temperatura ridicata. si pentru ca ne dorim ca laptele Miil sa fie usor de reciclat, este ambalat intr-un pachet practic cu un capac de calitate - partea superioara din plastic este foarte usor de separat. si nu uitati un lucru important - este necesar sa-l pastrati in frigider pentru intreaga durata de valabilitate.
 

Conditii de pastrare

A se pastra la frigider la +2 °C pana la +4 °C.

Recomandare de consum

Este potrivit pentru toate categoriile de consumatori (copii, tineri, adulti). Poate fi utilizat ca atare sau ca ingredient in multiple retete. 
Produsul nu este destinat persoanelor cu diete specifice, persoanelor cu alergii la lapte Si persoanelor cu intoleranta la lactoza.
Dupa deschidere se consuma imediat.

Despre Miil

Consumul de alimente bune nu înseamnă neapărat că vă va face o gaură în bugetul dvs. Un exemplu strălucit este marca noastră proprie Miil, care nu este doar o marcă de produse lactate. Farmecul său este ascuns într-o combinație de preț și mare gust pe care le veti iubi pur și simplu.

Despre producator

Originea companiei datează din 1887, când a fost prima din regiune care a procesat lapte și a produs produse lactate. În prezent este un producător al unei game largi de produse lactate proaspete de calitate, cum ar fi lapte proaspăt, creme, produse lactate lichide acre, brânză fină de vaci și altele.

Adresa producator

Lactate Cejeticky, spol. s r.o.

Nadrazni 14, 293 01

Mlada Boleslav 1

Republica Cehă

Ingrediente: lapte* de vaca proaspat cu continut scazut de grasimi 1,5% grasime, omogenizat, pasteurizat la temperatura ridicata.
*Tara de origine a laptelui: Cehia

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică190 kJ/45 kCal
Grăsimi1.5 g
inclusiv acizi grași saturați1 g
Glucide4.7 g
din care zaharuri4.7 g
Proteine3.3 g
Sare0.1 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.