PUIUL VEGETARIAN

LA PROVINCIA PUIUL VEGETARIAN Muschiulet din piept de pui

cca 0,79 kg

MEDIA DE 2 ZILE DE PROSPEȚIME

Salvează-mă pentru 24,32 lei

cca

 38,00 lei 47,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Despre producator

De la romani, pentru romani. O afacere de familie si un brand 100% românesc, un jucator important pe segmentul agroalimentar din Romania, LaProvincia se numara printre cei mai respectati producatori locali de carne de pasare. LaProvincia detine toate certificarile specifice retailului modern, autosustinandu-se printr-o agricultura proprie necesara fermelor. Ne dedicam intreaga activitate procesului si, implicit, produsului finit pentru ca gustul autentic de pui romanesc trebuie sa ajunga la fiecare dintre noi.

Ferma cu agricultura proprie responsabila

Pentru a obtine cele mai bune produse din carne de pasare, puii nostri sunt hraniti cu cele mai bune cereale provenite dintr-o agricultura proprie responsabila. Am ales sa facem acest pas pentru ca ne place sa avem controlul total al produselor noastre. De la cultivarea cerealelor si pana la farfuria cu delicii este cale lunga, dar munca noastra nu incepe cu cresterea pasarilor si productia produselor din carne ci incepe undeva pe camp prin cultivarea si selectionarea celor mai bune cereale ce au un rol esential in procesul de productie.

Conditii de pastrare

A se pastra intre 0-4 grade.

Adresa producator

Sos. Bucuresti- Ploiesti

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 2 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

muschiulet din piept de pui